Tuotteet rakentajille

Materiaalit Vankkapuulta

Meiltä löydät laajan, kotimaisen puutavaravalikoiman lisäksi myös kattavan otoksen rakennustarvikkeita suoraan hyllystä. Mikäli tarvitsemaasi tuotetta ei varastosta löydy, etsimme sen sinulle tai valmistamme itse.

Vankkapuu rakentamisen tukena

Saat meiltä materiaalit sekä uudisrakennuskohteisiin että saneeraustöihin -voit kysyä meiltä myös kokeneita ja ammattitaitoisia timpureita toteuttamaan työt kohteessasi. Vinkkejä rakentamiseen saat palvelevalta henkilökunnaltamme, tai verkossa esimerkiksi puuinfo.fi -sivustolta.

Myymälämme sijaitsee Simpeleellä ja on avoinna ma-pe 8.00-16.30 -tervetuloa ostoksille! Tarvittaessa toimitamme tuotteet myös kotiovellesi.
Vankkapuu-Puutavara

Puutavara

Tarjoamme laajan valikoiman sekä sahattua että itse höyläämäämme puutavaraa. Valikoimamme kattaa runkomateriaalit sekä verhoilumateriaalit sisä- ja ulkokohteisiin.

Kestopuu

Kestopuuvalikomamme tuotteilla toteutat näyttävät ja kestävät pihakohteet kuten portaat, terassit ja laiturit. Löydät meiltä myös ponttoonit ja muut tarvikkeet laiturirakentamiseen.

Valikoimassamme on myös ympäristöluokiteltu, patentoituun käsittelyprosessiin perustuva OrganoWood-tuotesarja.

Vankkapuu-Saunamateriaalit

Saunamateriaalit

Uuden tai remontoitavan saunan laudetarvikkeet sekä paneelit saat halutessasi valmiina omilla mitoillasi. Valikoimassamme on useita puulajeja löylyhuoneesi toteutukseen.
Vankkapuu-Rakennuslevyt

Rakennuslevyt

Puusta valmistettujen rakennuslevyjen lisäksi löydät meiltä myös muita levyjä, esimerkiksi monikäyttöistä kipsilevyä. Saat meiltä halutessasi levyt sahattuna valmiiksi oikeisiin mittoihin.
Vankkapuu-Listat

Listat

Rakentamisen tai remontoinnin viimeistelyyn löydät meiltä hyvän valikoiman puisia listoja. Varastossamme on listoja puuvalmiina, lakattuina tai valkoiseksi maalattuina -tilauksesta myös muilla väreillä.
Vankkapuu-Muut tarvikkeet

Muut tarvikkeet

Valikoimastamme löydät kattavasti myös työkaluja, kiinnitystarvikkeita, eristeitä, katemateriaaleja sekä muun muassa perustuksiin tarvittavat harkot, laastit ja teräkset.